Skærebræt med gravering (Bambus)

379.95 DKK429.95 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

 

Stort luksus skærebræt i bambus med gravering

Dette kraftige skærebræt er lavet af bambus, der er et holdbart og slidstærkt naturmateriale, som skåner dine knive. Kød- og frugtsaft opsamles i skærebrættets udfræsede rille, så det ikke løber ud på køkkenbordet. Det anbefales at skærebrættet vedligeholdes med træolie til indendørs brug. Samt at det vaskes op i hånden.

 

Skærebrættet tilpasses med det billede og den tekst, som du ønsker. Dette gør at du kan skabe dit eget unikke skærebræt. Køb det til dig selv eller giv det som gave til en du holder af.

 

Vælg om skærebrættet skal graveres vandret eller lodret og om det skal være med eller uden billede. Og beskriv meget gerne hvor på skærebrættet du ønsker graveringen og evt højden på teksten og hvis du ønsker nogle symboler (fx. hjerte bryllups krans, eller lign.).

 

Skærebrættet måler:

Bredde: 36 cm
Højde: 3,3 cm
Længde: 45 cm

 

Hvis du har særlige ønsker til opsætning af tekst eller billede, så skriv det i kommentarfelt eller kontakt os via mail på info@designluksus.dk

 

Produkterne produceres på eget værksted efter dine ønsker, de kan derfor ved modtagelse have en let brændt lugt som aftager efter kort tid.

 

Yderligere information

Skærebræt

Skærebræt med tekst, Skærebræt med tekst og billede